Reizen naar de Olympische Spelen

Reizen naar de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro, BraziliŽ. Een bezoek aan de Olympische Zomerspelen is een ervaring die we iedereen zouden willen aanraden. De sportwedstrijden worden bezocht door fans uit de hele wereld en dat zorgt voor veel sfeer en gezelligheid op de tribunes. Op deze pagina staat meer informatie over de mogelijkheden die er zijn om af te reizen naar Rio 2016.

Reis naar de Olympische Spelen via een Nederlandse touroperator.

Op dit moment zijn er nog geen Nederlandse reisorganisaties die reizen aanbieden. Er zijn natuurlijk wel voldoende mogelijkheden om zelf een reis naar Rio te plannen en te boeken.

Op eigen gelegenheid naar Rio 2016 reizen

Het is ook heel goed mogelijk om op eigen gelegenheid af te reizen naar de Spelen 2016. Je kunt eenvoudig zelf een vliegticket naar Rio de Janeiro boeken. En zelf op zoek gaan naar hotels en toegangskaarten voor dit geweldige sportevenement. Hieronder staan wat tips voor het zelf zoeken van vliegtickets, hotels en tickets voor de Zomerspelen 2016.

Vliegtickets naar Rio de Janeiro zoeken

De eenvoudigste manier om een vliegticket te zoeken en boeken is via de website van een broker. Hier kun je de data van je heen- en retourvlucht naar Rio ingeven en dan krijg je direct een overzicht van beschikbare vliegtickets. De bekendste en betrouwbaarste Nederlandse aanbieders van vliegtickets zijn:

Vindt meer tips en informatie over het vinden van vliegtickets naar Rio de Janeiro. (klik op de link voor meer informatie)

Hotels in Rio de Janeiro zoeken

Behalve een vliegticket heb je natuurlijk ook een plaats om de slapen nodig in Rio. Je kunt overnachten in een van de vele hotelkamers die deze Braziliaanse stad biedt, maar ook bij particulieren in huis. Of je kunt een appartement, vakantiehuis of privewoning huren. Hoewel er veel accomodaties zijn bijgebouwd voor het WK voetbal 2014, is de verwachting wel dat er een tekort aan slaapplaatsen zal zijn voor bezoekers aan de Olympische Spelen. Wij raden daarom aan om al tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt hotel in Rio de Janeiro. Hieronder staan een aantal opties waarmee u zelf een accommodatie kunt zoeken. En op onze speciale pagina voor hotels tijdens de Olympische Spelen vindt u nog meer hotels en opties.

Hotel boeken via booking.com

Het Nederlandse booking.com biedt kamers bij ruim 2.000 hotels in Rio aan. Een kamer zoeken gaat heel eenvo