Reizen naar de Olympische Spelen

Reizen naar de Olympische Spelen 2018 in PyeongChang, Brazilië. Een bezoek aan de Olympische Winterspelen is een ervaring die we iedereen zouden willen aanraden. De sportwedstrijden worden bezocht door fans uit de hele wereld en dat zorgt voor veel sfeer en gezelligheid op de tribunes. Op deze pagina staat meer informatie over de mogelijkheden die er zijn om af te reizen naar PyeongChang 2018.

Reis naar de Olympische Spelen via een Nederlandse touroperator.

Op dit moment zijn er nog geen Nederlandse reisorganisaties die reizen aanbieden. Er zijn natuurlijk wel voldoende mogelijkheden om zelf een reis naar PyeongChang te plannen en te boeken.

Op eigen gelegenheid naar PyeongChang 2018 reizen

Het is ook heel goed mogelijk om op eigen gelegenheid af te reizen naar de Spelen 2018. Je kunt eenvoudig zelf een vliegticket naar PyeongChang boeken. En zelf op zoek gaan naar hotels en toegangskaarten voor dit geweldige sportevenement. Hieronder staan wat tips voor het zelf zoeken van vliegtickets, hotels en tickets voor de Winterspelen 2018.

Vliegtickets naar PyeongChang zoeken

De eenvoudigste manier om een vliegticket te zoeken en boeken is via de website van een broker. Hier kun je de data van je heen- en retourvlucht naar PyeongChang ingeven en dan krijg je direct een overzicht van beschikbare vliegtickets. De bekendste en betrouwbaarste Nederlandse aanbieders van vliegtickets zijn:

Hotels in PyeongChang zoeken

Behalve een vliegticket heb je natuurlijk ook een plaats om de slapen nodig in PyeongChang. Je kunt overnachten in een van de vele hotelkamers die deze Zuid Koraanse stad biedt, maar ook bij particulieren in huis. Of je kunt een appartement, vakantiehuis of privewoning huren. Hoewel er veel accomodaties zijn bijgebouwd voor het WK voetbal 2014, is de verwachting wel dat er een tekort aan slaapplaatsen zal zijn voor bezoekers aan de Olympische Spelen. Wij raden daarom aan om al tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt hotel in PyeongChang. Hieronder staan een aantal opties waarmee u zelf een accommodatie kunt zoeken. En op onze speciale pagina voor hotels tijdens de Olympische Spelen vindt u nog meer hotels en opties.

Hotel boeken via booking.com

Het Nederlandse booking.com biedt kamers bij ruim 140 hotels in PyeongChang aan. Een kamer zoeken gaat heel eenvoudig. Je vult hieronder de data van je bezoek in en je ziet direct welke hotels nog kamers beschikbaar hebben.

Booking.com

Olympische Spelen 2018 - Sporten

Hieronder staan alle sporten waarvoor medailles te winnen zijn in PyeongChang. Door op één van de sporten te klikken, kun je direct het programma en nieuws van de desbreffende sport bekijken. Je kunt ook direct het volledige Schema van de Olympische Spelen bekijken.

Tijdens deze editie van de Olympische Spelen staan er vier nieuwe sport onderdelen op het programma. Dat zijn Skiën (gemengde landenwedstrijd), Curling (gemengd dubbel), Schaatsen Massastart (dames en heren) en Snowboarden Big Air (dames en heren).Het programma van de Olympische Spelen 2018

Programma Olympische Spelen

Bekijk het volledige programma van de Olympische Spelen 2018.

Nederlanders op de Olympische Spelen 2018

Nederland op de Olympische Spelen

Bekijk alles over de Nederlandse atleten tijdens PyeongChang 2018.

Tips Olympische Spelen 2018

Onze Tips voor de Winterspelen 2018

Bekijk onze tips voor de Winterspelen en je weet precies op welk je moment moet kijken naar de televisie.


Olympische Spelen - overzicht sporten en programma
Programma Olympische Spelen

Februari 2018
Ma.Di.Wo.Do.Vrij.Za.Zo.
05060708091011
12131415161718
19202122232425
2627281234

Zoeken

Navigatie